Online reserveren

Dit is de link naar de website waarop je online kan reserveren:

Uitleg online reserveringssysteem:


Enkel te gebruiken nadat ik een account voor jou heb aangemaakt.


Je kan Inloggen met jouw mailadres en het wachtwoord dat ik dat ik jou gegeven heb of dat ik je via Whatsapp of sms zal sturen. 


Rechts bovenaan bij "Instellingen", kan je het wachtwoord veranderen.


Als je boven de kalender op het vakje "Vrij" klikt, krijg je een overzicht van alle volgende lesmomenten met het aantal beschikbare plaatsen (zwart = plaats vrij, grijs =  volzet). 


Je kan online reserveren vanaf 1 week op voorhand tot 10 minuten voor de start van een les.  Het systeem past dit strikt toe, bijvoorbeeld voor een les volgende week woensdag om 19u30, kan je pas deze week vanaf woensdag om 19u30 reserveren.


Klik op de datum om te reserveren.  Klik vervolgens op "Reservering toevoegen".  Daarna klik je op "Maak reservering".   Ter bevestiging stuurt het systeem jou een mail met "Geplaatste reservering".   


Opgelet: mails van het systeem komen meestal bij reclame of ongewenste mails terecht.


Gemaakte reserveringen kan je online annuleren tot 2 uur voor een les, omdat er dan geen beurt wordt aangerekend.   Als je pas later weet dat je niet kan komen, stel ik het op prijs dat je dat even laat weten via mail, Whatsapp of sms of telefoon naar mijn GSM.  


In het vak "Agenda" zie je jouw reserveringen. Selecteer het icoon "Wijzigen". Op het pop-up scherm dien je opnieuw te klikken op het icoon "Wijzigen", om dan onderaan op "Reservering Verwijderen" te klikken.


Als de groepsles volzet is, kan je jezelf op de wachtlijst zetten.  Je krijgt dan een eerste mail met "Reservering ingepland", wat betekent dat je op de wachtlijst staat.  Als er plaats vrij komt, krijg je een mail met "Geplaatste reservering".


Het is zeker de moeite waard om je op de wachtlijst te zetten, want het gebeurt regelmatig dat iemand annuleert, zodat er nog extra plaats vrij komt en wie eerst op de wachtlijst stond, krijgt die vrijgekomen plaats.


Je mag jezelf ook voor meerdere lessen op de wachtlijst zetten, zodat je meer kans hebt dat je kan komen.  Wanneer je een vrijgekomen plaats gekregen hebt, vergeet dan niet te annuleren voor de andere lessen, want anders blijft je reservering daarvoor staan.Bij elke groepsles zie je staan x/x; hieronder enkele voorbeelden met de betekenissen:


0/2 : 2 plaatsen beschikbaar.

2/2:  volzet, je kan je op de wachtlijst zetten.

3/2: er staat al iemand op de wachtlijst, je kan je nog altijd bij op de wachtlijst zetten.Als ik van jou een betaling voor een beurtenkaart ontvangen heb, zet ik dat in het systeem en dan zie je rechts bovenaan "x punten" staan: dit is het saldo van je beurtenkaart. 


Als je nog vragen hebt over het gebruik van het online reserveringssysteem, mag je mij gerust contacteren. 


Als je op een bepaald moment niet online kan reserveren of annuleren, kan dat via mail, Whatsapp of sms of telefoon naar mijn GSM.